امروز: تاریخ شمسی اینجا نمایش داده می‌شود

آخرین دوره های آموزشی

شناخت زود هنگام ایست قلبی، آشنایی با مبانی احیای قلبی ریوی، شناخت نحوه برخورد با ایست قلبی ریوی، شناخت نحوه ماساژ قفسه سینه و نحوه دادن تنفس کمکی، آشنایی با تغییرات جدید احیای پایه بر اساس... جزئیات دوره

- آشنایی با مراحل کلینیکی درمان پالپ دندان های شیری - آشنایی با اندیکاسیون های درمان پالپ دندان های شیری در کودکان

ابتدا از طریق سامانه (kerman.ircme.ir) برنامه مورد نظر را از لیست برنامه... جزئیات دوره

تشخیص به موقع سرطان مثانه و پروستات - اهمیت وجود خون در ادرار و بررسی آن - آگاهی در زمینه غربالگری سرطان پروستات - توجه به اهمیت معاینه پروستات - آشنایی با روش های جراحی مثانه و دایورژن های ادراری... جزئیات دوره

برگزاری 15 کارگاه آنلاین مدل سازی در سلامت

کارگاه های آنلاین برگزار شده از سری ماموریت های ویژه توسعه دانش مدل سازی در علوم سلامت می باشند که توسط کارگروه مدل سازی های آماری، مرکز تحقیقات مدل سازی و با همکاری مرکز آموزش مجازی دانشگاه در محل سالن کنفرانس پژوهشکده آینده پژوهی در سلامت برگزار شدند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، در این کارگاه ها از دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور، دانشگاه های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری همچنین دانشگاه علوم بهزیستی و توان بخشی به صورت آنلاین (ویدیو کنفرانس و وبینار) و حضوری شرکت داشتند.
لازم به ذکر است، فایل های مالتی مدیا آموزشی این کارگاه ها نیز توسط مرکز آموزش مجازی تهیه گردیده است، تا در اختیار همه علاقمندان قرار گیرد.