بازگشایی مرکز آموزش مجازی

1396/2/17

مرکز آموزش مجازی دانشگاه علوم پزشکی کرمان امروز شنبه 18 دیماه با حضور رئیس دانشگاه و اعضای شورای آموزش مجازی دانشگاه پس از تشکیل اولین جلسه رسمی این شورا، در محل ساختمان قدیم معاونت آموزشی واقع در چهار راه شفا شهر کرمان بازگشایی شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، دبیر آموزش مداوم و مسئول مرکز آموزش مجازی دانشگاه در این رابطه گفت: مرکز آموزش مجازی قبل از جابه جایی ستاد مرکزی دانشگاه، فضای محدودی با حدود 30 متر مربع در اختیار داشت که اکنون به لطف حمایت های مسئولین، حدود 400 مترمربع فضای مفید به این مرکز اختصاص یافته است. این مرکز 15 اتاق، دو استودیو تولید محتوا و یک سالن جلسات و یک سالن اجتماعات در اختیار دارد .
دکتر افشین صرافی نژاد افزود: برای بازسازی و تجهیز این مرکز حدود 100 میلیون تومان هزینه شده است و تلاش ما عمدتاً در جهت صرفه جویی در هزینه های بی مورد و تأمین تجهیزات سمعی و بصری مناسب برای استفاده های فنی بوده است .
وی گفت: مرکز آموزش مجازی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با عنوان واحد آموزش مجازی از سال 1386 پایه ریزی شد که در زیر مجموعه EDC دانشگاه فعالیت می کرد .
وی ادامه داد: استودیو تولید محتوای مرکز آموزش مجازی نیز در مرکز EDC دانشگاه مستقر بود که در سال گذشته به دلیل جابجایی ساختمان های دانشگاه علوم پزشکی کرمان و استفاده از فضای استودیو برای کاری دیگر، به مدت چند ماه تولید محتوای آموزش منتفی شد .
وی اضافه کرد: با در اختیار گرفتن ساختمان قدیم معاونت آموزشی دانشگاه برای بازگشایی مرکز آموزش مجازی، بهسازی های لازم در این ساختمان انجام شد و استودیو تولید محتوا نیز با بهترین و باکیفیت ترین تجهیزات سمعی و بصری راه اندازی شده است .
وی اضافه کرد: ساخت این استودیو بسیار کمک کننده است، به طوری که می توان صدای اساتید را بر روی متون و اسلایدهای آموزشی موجود آنها ضبط نموده و به بهترین صورت به گروه های هدف ارائه داد .
وی اظهار امیدواری کرد: تا پایان شهریورماه سال آینده بیش از 500 ساعت تولید محتوای آموزشی در این استودیو انجام شود .
 دکتر صرافی نژاد با بیان این موضوع که دانشگاه های علوم پزشکی کشور به سمت استفاده از آموزش مجازی گام بر می دارند، اظهار داشت: کرمان از جمله دانشگاه هایی است که در این زمینه پیشتاز بوده و هست .
وی افزود: از دیگر برنامه های این مرکز آن است که علاوه بر استفاده از توان اساتید دانشگاه های کرمان، از توان اساتید سایر دانشگاه ها نیز برای تولید محتوای آموزشی کمک گرفته شود و دوره های باکیفیت و مطلوب علمی طراحی و اجرا گردد .
وی از دیگر برنامه های مرکزآموزش مجازی دانشگاه را تولید محتوای آموزشی ویژه جامعه عنوان کرد و افزود: هر ایرانی می تواند به عنوان یک فرد آزاد در این برنامه ها شرکت و در صورت دریافت امتیازات لازم، مدرک معتبر با تأیید دانشگاه علوم پزشکی کرمان دریافت کند و این موضوع برای افراد جامعه ارزشمند است زیرا دانش عمومی آنها در حوزه سلامت ارتقاء پیدا می کند .
وی اضافه کرد: با توجه به شبکه های اجتماعی و ارائه اطلاعات پزشکی و سلامت فراوان در این شبکه ها که گاهی اوقات برخی از آنها محتوای علمی مطمئنی ندارند بر آن هستیم تا اطلاعات کاملی را در رابطه با پزشکی و سلامت در این مرکز تولید کنیم و در شبکه های مجازی ارائه دهیم .
وی در ادامه گفت: یکی دیگر از برنامه های ما ایجاد کانال تلگرامی است که در این کانال به شکل متفاوتی نسبت به کانال هایی که وجود دارد و مرسوم اطلاعات به مخاطبین ارائه می شود .